per compartir reflexions, pensaments, teories, sensacions, sentiments, dubtes, creacions... al voltant de l'apassionant món del llenguatge humà i de les llengües.

dimarts, 8 de juliol de 2014

english music geek i veg geek!


Teniu l'anglès una mica rovellat? Tenim una proposta que esperem que us agradi molt. Hem engegat uns GRUPS DE CONVERSA EN ANGLÈS, dirigits pel Martyn, londinenc professor d'anglès amb estudis especialitzats i anys d'experiència docent, que COMBINEN, a més a més, altres INTERESSOS. Aquestes classes de conversa tenen una estructura i un feedback individualitzat posterior per part del Martyn.

Si sou uns fans, friquis, GEEKS (digueu-ho com vulgueu) de la música, us semblarà molt interessant el grup de conversa ENGLISH MUSIC GEEK! Per a cada classe hi ha una llista de música seleccionada i en la trobada es parla de grups, concerts, tipus de música, sentiments vers la música... i és que el Martyn, a més de professor d'anglès, és un amant i gran coneixedor de grups, estils, ha tocat la guitarra en diversos grups... L'explicació més detallada la trobareu a la nostra pàgina de Facebook o al grup de Meetup d'English Music Geek. Uniu-vos al grup de Meetup http://www.meetup.com/English-Music-Geek/ on anireu coneixent els esdeveniments que anem organitzant o a la de Facebook https://www.facebook.com/englishmusicgeek, on anem compartint notícies, grups, propostes entorn de la música alternativa.

L'altra proposta que tenim són els grups de conversa en ANGLÈS també per parlar de NUTRICIÓ i SALUT. Les converses les dirigeix el Martyn a nivell lingüístic i jo mateixa pel que fa el contingut de temes sobre nutrició. Parlem en anglès d'aliments processats versus naturals, la relació de la nutrició amb la salut, vegetarianisme, “dietes” i un llarg etcètera. Podeu vosaltres mateixos proposar el tema de conversa! Per a més informació mireu la pàgina de Facebook o al grup de Meetup de VEG GEEK. Uniu-vos al grup de Meetup http://www.meetup.com/Veg-Geek/ per estar informats dels esdeveniments que organitzem o a la de Facebook https://www.facebook.com/veggeek, on també anem compartint notícies, receptes, tot per a gaudir d'una nutrició saludable alhora que aprenem i practiquem l'anglès.

Vertaderament un 2 x 1: ANGLÈS amb professor nadiu en un grup de conversa on els altres participants comparteixen els mateixos interessos, la MÚSICA i la NUTRICIÓ. Esperem veure-us-hi pels grups i als esdeveniments que anem organitzant cada setmana. No dubteu de compartir tota aquesta informació amb qui cregueu que li pot interessar.